Te gândești doar să-l f*ți

Știu, și tu simți nevoia asta, de a i-o trage încât să uite de el, iar tu să urci pe culmile plăcerii vinovate. Nu ești vreo sfântă, mai ales când vine vorba de bărbatul tău! L-ai f*te în orice moment, în orice loc, i-ai permite orice fantezie, pentru că atât de mult îl iubești!

De fiecare dată când îl vezi, simți cum sângele începe să îți fugă prin corp și, deseori, fuga asta se transformă în furnicături pe care le simți în cele mai fierbinți puncte ale tale. Și, în cele din urmă, cedezi dorinței de-al avea. Cu pași la fel de repezi, îl tragi în dormitor și îi arăți că și tu poți să domini atunci când plăcerea nu mai poate fi ținută în frâu.

Stai deasupra, pentru că știi că asta îl excită până la cer și înapoi. Îi știi toate secretele, toate punctele sensibile și, fără rușine, profiți de ele. De fiecare dată când închizi ochii și el este în tine, simți o fericire pe care nu ai putea să o explici nimănui. Și nu pentru că ai părae obsedată, ci pentru că nu îți găsești cuvintele.

În acele momente, lumea dispare, timpul se oprește, gândurile-ți sunt învinse de ceea ce simți. Sunteți doar voi doi, dezbrăcați, explorându-vă trupurile cu poftă, o poftă pe care nu v-o poate lua nimeni.

Și, în astfel de momente, știindu-i fanteziile, i le împlinești bucuroasă. Vrei să îl vezi fericit, liniștit, împlinit și obosit. Îl privești în timp ce dorințele lui ascunse devin realitate. Și te bucuri enorm să îl vezi, așa, fericit.

Finalul, de fiecare dată, se întâmplă în același timp, amândoi „agonizând” în cel mai plăcut și sincer mod. Și, de fiecare dată, îi șoptești că să-l ai în tine este din ce în ce mai excitant.

Acum, du-te și …

  Subscribe  
Notify of