Home - Muzica - 3 Sud Est – “Epic”

3 Sud Est – “Epic”

3 Sud Est încheie anul 2019 cu o piesă epică, numită “Epic”. Noul single este mai important decât pare la prima audiţie, fiind şi piesa care dă numele următorului album. Ascultă în articol noul track compus de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos.3 Sud Est încheie un an al aniversării şi rememorării cu piesa “Epic”. Trupa constănţeană a împlinit 22 de ani de la înfiinţare cu 2 luni în urmă şi a sărbătorit prin lansarea unui imn muzical numit “Prietenia”. Acel single a primit un videoclip în care cei 3 muzicieni şi-au strâns toţi prietenii, rudele şi au privit fotografii din adolescenţă şi tinereţe. “Epic” începe cu un pian sensibil şi vocalize în surdină.

Este o piesă despre sentimentul pur de iubire, atracţie şi influenţa pozitivă a unei persoane dragi atunci când treci printr-o perioadă grea. Melodia este compusă de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos şi a fost produsă de către Laurenţiu Duţă. Artistul a declarat următoarele despre noul release:

Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, aşa cum se numeşte şi cea mai nouă piesă a noastră şi nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători şi vrem să vă mulţumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude şi astăzi în difuzoare.

  Subscribe  
Notify of