Home - Life-Show - DIVORȚ LA TRIBUNAL

DIVORȚ LA TRIBUNAL

Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea este aproape să se termine și în mod oficial. Decizia finală va fi dată de un judecător, la Tribunal. Deși mulți din fanii celor doi sperau ca aceștia să se împace, artista este hotărâtă că nu există cale de întoarcere.Cei doi au reușit, după o perioadă plină de conflicte și scandaluri, să hotărască împreună că cei mai bine pentru copii lor este să pună capăt relației la tribunal, nu la notar așa cum obișnuiesc vedetele de le noi.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sic!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”.Andreea Bălan a ţinut să precizeze că nu mai dorește ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui George Burcea. De altfel, nici actorul nu-și mai dorește acest lucru. Artista a mai spus că fetele rămân în custodia ei și că vor locui în casa sa.

„Nu există cale de întoarcere şi nu doresc să mai fiu asociată ca imagine de el, probabil nici el, deci nu vrem să mai fim asociaţi. Asta este, viaţa merge înainte separat. Fetele sigur că vor rămâne la mine, cu domiciliul la mine”, a mai precizat Andreea Bălan.

Relația s-a deteriorat din decembrie

Prietenii apropiați ai cuplului au mărturisit că Andreea Bălan și George Burcea au început să aibă probleme serioase încă de la sfârșitul anului trecut.

  Subscribe  
Notify of