Jennifer Lopez- Medicine

Jennifer Lopez este implicata intr-o multime de proiecte in perioada aceasta, unul dintre ele fiind “Medicine”, videoclipul recent lansat in colaborare cu rapperul american de origine marocana French Montana.

In urma cu cateva zile, Lopez a oferit fanilor un scurt teaser al acestui videoclip, iar duminica, 7 aprilie, artista a lansat versiunea completa a piesei“Medicine” pe YouTube, dar in cadrul emisiunii “World of Dance” de la NBC.Foarte sexy chiar si la 49 de ani, Jennifer jongleaza cu acrobati, dansatori si modele excentrice care completeaza perfect atmosfera clipului ce are ca tema principala circul. J. Lo se misca languros in camera oglinzilor, ghiceste in globuri de cristal sau canta din carusele glamourous, oferind un mic preview al viitorului sau film pentru care lucreaza acum, “Hustlers”. 

Pelicula este in plina productie, Lopez avand aici rolul liderului unui grup de stripteuze care isi insala clientii bogati, multi sustinand ca exista destule asemanari intre “Medicine” si atmosfera filmului.

Pe langa proiectele cinematografice, Jennifer Lopez se pregateste si pentru cel de-al IV-lea turneu al sau, primul din America de Nord.

“It’s My Party Tour” va incepe pe 7 iunie 2019 in Inglewood si se va incheia pe 26 iulie 2019 la Miami, diva sustinand in toata aceasta perioada 29 de spectacole in Canada si Statele Unite ale Americii.

“Medicine” pare a fi un refresh pentru cariera artistei, un plus fiind, poate, si colaborarea cu cantaretul si compozitorul French Montana. Karim Kharbouch (pe numele de scena French Montana) s-a nascut si a crescut in Maroc pana la varsta de 13 ani cand a plecat impreuna cu familia in America.

Si-a inceput cariera muzicala in 2010, iar cel de-al doilea album, “Excuse my French”, lansat in 2017 a ajuns pe locul 3 in Billboard 200. De atunci, artistul a colaborat cu mai multe vedete printre care Drake, Lil Waybe, The Weeknd sau Chris Brown.

Ce parere aveti despre clip?

  Subscribe  
Notify of