Kesha – Raising Hell

Kesha s-a metamorfozat în ultimii ani dintr-o definiţie a fetei petrecăreţe în artistul care şi-a găsit liniştea şi pacea interioară. Asta nu o împiedică să reflecteze la trecutul zbuciumat prin piese ca „Raising Hell”. Melodia primeşte un videoclip în care o vedem pe artistă confruntată cu un soţ abuziv.

Oricine a vizionat noul serial HBO „The Righteous Gemstones” va regăsi aceeaşi atmosferă în acest clip. E vorba despre viaţa luxoasă şi plină de secrete a tele evangheliştilor, care fac milioane de dolari răspândind „Cuvântul”. Vieţile lor personale sunt total diferite de cele de pe ecran, iar în acest caz Kesha o joacă pe vânzătoarea de biblii devenită mega star şi care îşi ucide soţul într-un moment de dispută domestică.

Crima pare să fie un accident, iar fundalul muzical e surprinzător de vesel şi animat. După momentul traumatizant, Kesha e pusă pe fugă, se tunde şi schimbă culoarea părului. Se lasă cu urmăriri cu maşini de poliţie şi multe lacrimi. Videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări în nici 3 zile. „Raising Hell” este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei.

Hai sa vedem si clipul ei aici:

  Subscribe  
Notify of