Last Christmas

Last Christmas este o comedie romantică regizată de Paul Feig după un scenariu scris de Bryony Kimmings şi Emma Thompson.

Din distribuţie fac parte: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh şi Emma Thompson.

Aşteptam cu nerăbdare această peliculă deoarece, în fiecare an, îmi place să văd măcar un film care are tematică de Crăciun. Trebuie să recunosc că Last Christmas a fost mult mai emoţionant decât mă aşteptam şi vă asigur că finalul nu vă va lăsa indiferenţi.

Last Christmas spune povestea unei tinere pe nume Kate (Emilia Clarke), care visează să îşi facă o carieră în muzică, dar care nu se străduie suficient pentru a îşi împlini visul.

Kate este egoistă şi autodistructivă şi simte că nu mai este aceeaşi de când s-a îmbolnăvit anul trecut.

Deşi lucrează tot timpului anului la un magazin de Crăciun condus de Santa (Michelle Yeoh), Kate nu se bucură de spiritul sărbătorilor deoarece face tot ce poate pentru a îşi evita familia, îndeosebi pe mama ei, Adelia (Emma Thompson).

Când Kate îl întâlneşte pe Tom (Henry Golding), viaţa ei începe să se schimbe. Omul încântător de ciudat continuă să apară în viaţa ei în diferite momente, iar Kate este din ce în ce mai impresionată de filozofiile acestuia despre viaţă.

Chiar dacă viaţa lui Kate este un dezastru, cu serviciu de Elf la un magazin cu obiecte de Crăciun, cu audiţii nereuşite, apelând de la un prieten la altul pentru găzduire peste noapte şi aşa mai departe, acest personaj nu are cum să ne lase indiferenţi. O boală extrem de grea i-a dat viaţa peste cap şi, chiar dacă s-a vindecat, Kate nu se mai simte aceeaşi de dinainte. Ea nu mai reuşeşte să găsească un scop, îşi doreşte să fie cântăreaţă, dar nu munceşte suficient de mult pentru a îşi îndeplini visul. Bea cantităţi mari de alcool, deşi nu ar trebui, nu doarme cum trebuie, nu mănâncă sănătos, practic, nu face nimic pentru a îşi proteja sănătatea redobândită cu mari eforturi.

Apariţia lui Tom în viaţa ei este exact ceea ce avea nevoie, căci o face să îşi dea seama că viaţa este frumoasă şi că merită trăită.

  Subscribe  
Notify of