Marshmello – Power

Marshmello a lansat un nou clip pentru piesa „Power”, care a debutat anul trecut strângând milioane de vizualizări. Clipul spune povestea unui DJ aflat la început de drum în industria muzicală.

DJ-ul cu cască în formă de bezea prezintă ascensiunea în industria muzicală precum munca de birou. E totul pe bază de deadline-uri şi creativitatea se face „la hectar”. Marshmello apare la costum, jubilează când ia salariul şi cheltuieşte tot pe instrumente muzicale de mixaj. Povestea spusă este una tinerească, clasicul „get a job” pe care îl asociem cu tinerii de 20 de ani cărora părinţii le tot spun să se angajeze.

Cine priveşte cu atenţie clipul îl va vedea pe rapperul Logic apărând de câteva ori în „Power”. Marshmello a mai avut un clip cu munca la birou, „Everyday” , dar acolo renunţa la job în loc să persevereze în el. Mesajul acestei creaţii este să „investeşti în tine”, iar materialul a fost creat în parteneriat cu Singleton Foundation, o organizaţie non profit care are ca rol să îi înveţe pe milleniali despre finanţe şi economii.

Avem si clipul aici:

  Subscribe  
Notify of