Home - Muzica - Minte-mă

Minte-mă

JUNO feat. Ana Maria Stancu lanseaza “Minte-ma”, piesa extrasa de pe EP-ul sau „Demonii”.„Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consuma, despre obsesie si adictie in care eu am simtit ca am scurs multi demoni interiori care m-au bantuit nopti la randul”, marturiseste JUNO despre piesele personale pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani. Povestea iubirii, cu toate fazele ei nebune, spusa in 6 episoade intense de rap au un sound nou pentru JUNO, mai melodios si mai profund decat tot ceea ce a compus pana acum.

JUNO este artist si compozitor HaHaHa Production din 2016. A colaborat cu Smiley pentru piesa “RARA”, iar in noiembrie 2017 si-a lansat alaturi de Feli primul single – „Averile”. In 2018 a lansat piesele “Praf” si “Ego” si s-a remarcat si prin colaborarile cu Kalle si Tequilla pentru piesa “Jack si Rom”, cu Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”, cu Nicole Cherry pentru “Grenada” si cu Shift pentru “Dumbada”.

Anul 2019 a adus un nou succes muzical pentru JUNO care se aude peste tot cu piesa “Cauta-ma” in colaborare cu artista si iubita sa JO.

Ascultam,vizionam clipul si comentam ok?

  Subscribe  
Notify of