O să rămâi mut

Inna este, de departe, cel mai urmărit artist român. Populară atât în România, cât și în străinătate, pretențiile financiare ale Innei sunt pe măsură. Iată câștigă INNA la un concert…

Ce părere ai despre sumele acestea?

20.000 de euro pentru un concert de 40 de minute.

Mai mult decât atât, în contractul care se semnează cu managmentul artistei, pe lângă pretențiile financiare care fac referire la fee-ul ei, se adaugă un buget de transport și servicii complementare. De exemplu, la capitolul transport costul perceput este de 1 euro/km + TVA la care se adaugă și două bilete de avion business class, asta daca vorbim despre o distanță mai mare de 300 de kilometri. Sigur că un artist care se respectă are pretenții pe măsură și la capitolul… cazare. Inna locuiește întotdeauna la un hotel de 5 stele, la fel ca și instrumentiștii ei care, de asemenea, sunt cazați pe banii contractorului.

Cât câștigă Inna pe lună?

Pe lângă veniturile pe care le are Inna din încasările pe concerte, nu uităm că vedeta stă foarte bine și la capitolul contracte de imagine. Canalele sale de comunicare – Facebook, Instagram, Youtube – construiesc comunități importante. De asemenea, Inna câștigă foarte bine și din cele două business-uri în care este implicată tot în plan muzical.

  Subscribe  
Notify of