Home - Life-Show - PIERCE BROSNAN

PIERCE BROSNAN

CUM ARATA ASTAZI FOSTUL JAMES BOND. PIERCE BROSNAN, IMPREUNA CU SOTIA PE PLAJA IN HAWAII.

Pierce Brosnan, in varsta de 66 ani, se afla in aceasta perioada impreuna cu sotia sa, Keely Shaye Smith, in Hawaii. Cei doi s-au distantat social si s-au bucurat zilele acestea de plaja si de soare, intr-o zona de coasta, retrasa, evident departe de aglomeratie.

Fostul James Bond a profitat de soare si de valuri pentru a se relaxa.

Starul a stiut sa isi mentina sarmul si atitudinea cuceritoare de-a lungul anilor. De ceva vreme, Brosnan si-a lasat parul incaruntit, iar look-ul i se potriveste, sunt de parere fanii actorului.

Pierce a inceput sa joace rolul agentului 007 in filmul din 1995 Golden Eye.

Cele mai populare pelicule in care a aparut sunt “Mrs. Doubtfire”, “Tomorrow Never Dies”, ” GoldenEye”, “The World Is Not Enough”, “The Thomas Crown Affair”, “Die Another Day”, “Mamma Mia”, “Some Kind of Beautiful”, “No Escape”, “Laws of Attraction”, “Love Is All You Need”, “I.T.”.

Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales sa-si petreaca viata, este jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV si l-a cucerit pe celebrul actor cu bunatatea ei.

Keely l-a sprijinit enorm dupa moartea fostei sale sotii, Cassandra, rapusa de cancer ovarian, si i-a fost alaturi si cand fiica lui a murit din cauza aceleiasi afectiuni.

Shaye Smith este cea de-a treia sotie a actorului si sunt casatoriti de 19 ani.

  Subscribe  
Notify of