Home - Life-Show - REVINE ÎN SHOWIZ

REVINE ÎN SHOWIZ

În anii 2000, o ţară întreagă o cunoştea pe Miki, solista trupei K-pital, un proiect muzical care, ca mai toate din acea perioadă, a fost pe val, apoi s-a stins şi-a dispărut.  Ajunsă acum la vârsta de 44 de ani, Mihaela Rodica Marinache, pe numele ei real, este de nerecunoscut.

Vedeta este pregătită să revinî în showbiz cu noi proiecte, dar şi cu un nou look.,,Am făcut o pauză mondenă şi de TV, dar activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul pe TV, dar eu am cântat în tot acest timp. Mi-a lipsit toată nebunia showbiz-ului’’, a declarat Miky.

Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Aşa m-a cunoscut lumea şi chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeaşi. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. (…) am făcut o pauză de la monden. Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieşit public’, a spus Miki, ex-K-pital la Xtra Night Show’. Cânt şi cover-uri, şi populară, de toate. Am trupă live’, a mai povestit ea.

Miki ex K-pital are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Nu sunt căsătoriți, dar artista susține că este foarte bine așa.

  Subscribe  
Notify of