Taylor Swift ft. Brendon Urie

Dupa un teasing extins, de 13 saptamani – numarul norocos al artistei – Taylor Swift a lansat noua piesa. “ME!” este o colaborare cu Brendon Urie, vocalistul trupei Panic! at the Disco, muzician de succes, mai ales in Statele Unite ale Americii.Surpriza a fost cu atat mai mare, cu cat noua piesa are si un videoclip colorat, multi fani sustinand ca acesta este, de fapt, o avanpremiera pentru cel de-al 7-lea album al artistei.

Artista in varsta de 29 de ani a ales de aceasta data sa colaboreze cu Brendon Urie, interpret si compozitor american de mare succes. Cantecul este scris de Swift, Brendon Urie si Joel Little, cel care a si produs videoclipul, alaturi de Taylor Swift.

“ME!” are parte de un videoclip inedit, in culori pastelate, in care abunda curcubeiele, pisicile si acea stralucire cu care Swift ne-a mai obisnuit si in alte proiecte ale sale.

“ME! este un cantec despre cum sa-ti imbratisezi unicitatea, sa o accepti si sa o celebrezi. Un cantec pop are abilitatea de a ramane foarte usor in mintea oamenilor, iar eu vreau ca “ME! sa fie unul care sa-i faca sa se simta mai bine, nu mai rau.”, a spus artista.

Regia videoclipului este semnata de Taylor si Dave Meyers, cel care a mai colaborat in trecut si cuKendrick Lamar, Pink si Missy Elliot.

Inainte si dupa aceasta lansare, artista a lasat sa se inteleaga ca vor mai urma si alte surprize, insa nu a oferit alte informatii, acestea urmand a fi dezvaluite, treptat, in urmatoarele saptamani.

Taylor Swift se afla intr-o perioada ascendenta, ea aparand pe coperta unor reviste ca Elle si Time. In afara carierei muzicale, artista este implicata si in urmatoarea adaptare a filmului “Cats”, productie ce urmeaza sa fie lansata in decembrie.

Pana la urmatoarele sale proiecte, insa, asculta mai jos “ME!” si da verdictul: va fi acesta un nou hit Taylor Swift?

  Subscribe  
Notify of